Slide background

Fleksibilnost

Slide background

Menadžer planiranja i izvršenja poslova

Kreativna rešenja

Slide background

Menadžer planiranja i izvršenja poslova

Agilnost

Kompanija Info Management d.o.o. je osnovana 2005 godine sa osnovnom delatnošću razvoj softverskih aplikacija i poslovnih rešenja. Naše usluge bi bile nepotpune ukoliko uz njih ne bismo klijentima isporučivali konsultacije za primenu novih poslovnih alata. Upravo ta naša pretežna orijentacija na softvere iz biznis perspektive, daje nam mogućnost kvalitetnijeg sagledavanja potreba klijenata i pružanja efektivnijih rešenja.

O nama

Pored razvoja softverskih aplikacija po meri, odnosno po specifikacijama klijenta, u svom radu se značajno oslanjamo i  na tehnologije i aplikacije otvorenog koda. Time postižemo funkcionalno adekvatne, stabilne i jeftine za imati aplikacije, koje se po potrebi mogu dodatnim razvojem proširivati i integrisati sa drugim aplikacijama. Kod klijenata možemo efikasno da nadograđujemo postojeći informacioni sistem ili da izrađujemo novi. Izbor takvih aplikacija otvorenog koda je dobra opcija jer se aplikacije vremenom i brže i bolje osavremenjuju nego aplikacije i tehnologije manjih, srednjih pa čak i globalno velikih softverskih firmi na tržištu.

Ključni poslovni partner na kojeg se oslanjamo je OpenKM, kompanija koja po funkcionalnosti svoje aplikacije i pratećih modula nudi sami svetski vrh softvera Enterprise Content Management. Specijalizovani smo za kastomizacije OpenKM softvera, integracije sa drugim aplikacijama poput ERPa, CRMa, kao i za izradu radnih tokova “workflow”, različitih automatizacija rada sa dokumentima, OCR rešenja po meri za klijente.

Jedan od ključnih klijenata kompanije Info Management d.o.o. je globalna korporacija Oracle, lider na mnogim poljima informacionih tehnologija, kojoj nekoliko godina pružamo različite poslovne servise na tržištu Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Bugarske. Servisima ka kompaniji Energoprojekt, sa +2500 zaposlenih, sa poslovnim centrima na Bliskom Istoku, Dubai, Oman, Katar, Abu Dabi, utvrdili smo niz značajnih kompetencija za upravljanje poslovima i servisnim zahtevima,kao i webinar rešenja. Saradnjom sa MaxBet sistemom iz domena igara na sreću dokazali smo kompetencije u ECM, DMS i RMS kastom rešenjima.

Naše informatičke kompetencije su u domenu:

  • Izrade kastom DMS i RMS Sistema (upravljanje dokumentima i upravljanje rekordima) i integracija sa ERP i drugim aplikacijama
  • Izrade radnih tokova, sistema automatizacije, OCR dokumenata u ECM i DMS rešenjima
  • Softvera za planiranje i izvršenje poslova
  • Softvera za unapređenje servisnog sistema kompanije (Ticketing, Help Desk, Service Desk)
  • Softvera za unapređenje servisiranja opreme
  • Administrativnih aplikacija (moduli za proizvodnju, magacine, upravljanje odnosima sa klijentima…)
  • Web komunikacione tehnologije: Vebinari, video strimovanje
  • Softverima za izveštavanje

Softverska rešenja uglavnom nudimo kao onlajn platforme za upravljanje dokumentima i administraciju koje sadrže više različitih alata. Klijente doživljavamo kao partnere u zajedničkom razvoju što je jedan od bitnih uslova kontinuiranog i obostranog stvaranja vrednosti.

S poštovanjem,
Igor Grgur, Projekt menadžer
Info Management d.o.o.
Agencija Igor Grgur PR računarsko programiranje Info Management Development