Rešenja za STUDIRANJE NA DALJINU se sastoji od nekoliko celina:

VIRTUELNI FAKULTET

Virtuelni-fakultet-2To je sveobuhvatna Web dostupna platforma u kojoj se nalaze svi obrazovni sadržaji fakulteta sistematizovani po smerovima i godinama studija, predmetima, lekcijama a koja sadrži i funkcionalnosti elektronskog testiranja.

VIRTUELNA UČIONICA – WEBINAR

VIRTUELNA UČIONICA - WEBINARJe alat za video predavanja na daljinu, gde je profesor u mogućnosti da prezentuje različite multimedijalne sadržaje PowerPoint, Excel, PDF, video i audio klipove. Studenti mogu postavljati pitanja, asistenti preuzimati reč… Snimljeni WEBINARI se naknadno arhiviraju u VIRTUELNOM FAKULTET-u.

VIRTUELNI ASISTENT

Virtuelni-vodicPomoćni video-audio alat koji studentima daje opšta važna obaveštenja i dodatna uputstva pri navigaciji na Webu.

ELEKTRONSKO TESTIRANJE

El testiranjePitanja se inteligentno povlače iz baza pitanja po zadatom modelu od profesora. Svi studenti dobijaju različite testove a rezulati testova su odmah dostupni profesoru i studentima. Rezultati ostaju dokumentovani u bazi dokumenata radi naknadnog pregeda.

STUDENTSKA SLUŽBA

studentska-sluzbaZaokruženo i savremeno Web rešenenje za obavljanje poslova odeljenja studentske službe ali i pristupanje putem Weba od strane profesora i studenata.

WEB PORTAL FAKULTETA

PortalInteligentna integracija i pristup sadržajima fakulteta i softverskim aplikacijama. Trenutni i objedinjen pristup informacijama iz različitih izvora. Brza i jednostavna izmena i održavanje sadržaja (referenca http://www.educons.edu.rs/)